Macron dagelijks voor 300 euro gepoederd
Buitenland

Macron dagelijks voor 300 euro gepoederd.

Als staatshoofd moet je er wel een beetje behoorlijk uitzien op de camera. De Franse president Emmanuel Macron blijkt een regelrechte ijdeltuit, blijkt uit het gegeven dat hij 300 euro per dag (!) uitgeeft aan een visagiste. 

Weekblad Le Point heeft namelijk twee cheques in bezit waaruit blijkt dat Macron in de eerste drie maanden van zijn presidentschap in totaal ZESENTWINTIGDUIZEND euro heeft afgetikt aan de 40-jarige visagiste Natacha.

Het kan natuurlijk zo zijn dat er nou eenmaal veel werk te verrichten is om Macron's out-of-bed-look weg te poederen, maar op het eerste gezicht lijkt het toch wat overdreven om met zoveel geld te smijten (terwijl verdorie het hele land in een crisis zit).

Overigens is dit nou ook weer niet zo heel uitzonderlijk in het land der wijn en stokbroden. Ook socialist Hollande gaf namelijk giga-bedragen uit aan zijn uiterlijk. Hij had een fulltime visagiste in dienst voor 6.000 euro per maand en betaalde zijn kapper maandelijks 9.895 euro voor het bijwerken van die paar overgebleven haren.

Alle artikelen geladen. Overzicht →