Franse schietMarrokkaan dood, politie zoekt nu zijn matties

Franse schietMarrokkaan dood, politie zoekt nu zijn matties 

14 december 2018 - 13:20

Chérif Chekatt, die zoals u weet drie mensen doodschoot en er eentje hersendood maakte in Straatsburg, is gisteravond zelf gedood door de politie. Dat gebeurde nadat Chekatt het vuur had geopend op agenten.

De man wist na zijn aanslag ondanks een klopjacht van liefst zevenhonderd agenten dagenlang uit handen van de politie te blijven. Hij zou zich hebben verscholen in een opslagplaats in de wijk La Meinau in Straatsburg, op enkele kilometers van de plek waar hij zijn aanslag pleegde.

Een tip van een oplettende burger was nodig om de politie op het juiste spoor te brengen. De agenten wilden hem eigenlijk arresteren, maar kregen daar dus de kans niet voor. Vandaar dat ze hem maar gewoon een kogel door het lichaam joegen.

Dit was dus gisteravond. Inmiddels heeft de politie gemeld dat het nu wil weten of dit heerschap tijdens zijn ontsnapping werd geholpen en zo ja, door wie. Op dit moment zitten zeven mensen vast. Daaronder zijn vier familieleden van Chekatt. Twee personen zijn afgelopen nacht aangehouden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie