Fraudeland Nederland vult zakken met zorg-pgb's 

20 oktober 2017 - 08:22

Mogguh belastingbetalende loonslaaf. Koffieautomaat staat daar, kokosmakronen en roerstaafjes liggen daar, zoetjes en slaafvrije rietsuikerklontjes liggen daar. START:

In Nederland (dat gave land) wordt nog altijd maximaal gefraudeerd met persoonsgebonden budgetten, oftewel belastinggeld dat is bestemd voor zorg aan mensen die ook écht zorg nodig hebben. 

De afgelopen 10 maanden bijvoorbeeld is er voor zeker 13,5 miljoen euro aan zorgtaxpoet (uw taxpoet) verdwenen in zakken van mensen die helemaal geen zorg nodig hebben.

Die 13,5 miljoen euro is slechts een kleine kers op een grote roestvrijstalen schaal appelmoes want in werkelijkheid is er natuurlijk nog véél meer gefraudeerd, alleen is die fraude nooit ontdekt dus nooit geregistreerd.

Doe voorzichtig een milde schatting van 50 miljoen in de afgelopen tien maanden en we komen uit op 5 miljoen belastingflorijnen per maand die 'aaaaaaaaaaaaaand it's gone' doen, want teveel egoïsten in een verder gaaf land waar mensen pannetjes soep naar de buren brengen en dan gelijk dat rugzakje met pgb-doekoe uit de hal meejatten.

Zooooo, dat was weer een lekker bakkie troost op de vroege arbeidsmorgen. Nu weer werken voor de baas en afdragen die helft van het salaris bitte! Vergeet niet: uw belastinggeld wordt goed besteed aan mensen die het écht nodig hebben zoals pgb-zorgfraudeurs.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie