Free Johnny, free Danny, free Thijs en vooral: free Johan

Free Johnny, free Danny, free Thijs en vooral: free Johan 

11 mei 2022 - 12:05

Als God himself morgen geout zou worden als kinderverkrachter. Eerlijk, het zal tijd worden. Op zich niet gek al je bedenkt dat zijn vertegenwoordigers op aarde zich al decennia, zo niet eeuwen, vergrijpen aan kinderen. En de wereld staat erbij en kijkt ernaar. Zie daar de basis voor het toegeven aan mannelijke driften: de kerk.

Uiteraard kan de islam er ook wat van. Religies zijn het schuim der aarde waarmee misdaden in alle soorten en maten worden goedgekeurd. En altijd gericht op de zwakkeren uit de samenleving: vrouwen en kinderen. De afschuw is groot, het verdriet onmenselijk en de pijn eeuwigdurend. Dat het ophoudt, is een utopie. De Ghislaine Maxwells, Jeffrey Epsteins en alle andere rijken, machtigen en zich onaantasbaar wanenden van de wereld, nemen de hemelse honneurs van het verkrachten en mishandelen waar. Voor de gewone stervelingen blijven de kruimels over maar hey, als er een Ruinerwold kan plaatsvinden, kan álles.

De vraag is echter waar de flirt ophoudt en verkrachting begint. En na de verhalen bij The Voice, na het outen van Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Ali B. en Marc Overmars geloof ik het wel. NEXT! Je kunt die lieden vermijden, beroemde mensen zijn niet per definitie leuk, sterker nog vaak zijn het ronduit klootzakken. Maar oooo, ze zijn zo interessant, zeker als je jong bent, niet uit de randstad komt en opkijkt tegen alles wat ‘ns op tv is geweest. Zoals er zat vrouwen in het bedrijfsleven zijn die carrière denken te maken door met de baas naar bed te gaan, zijn er ook zat huppelkutten die denken dat de weg naar rijkdom en fame via het bed van tv-sterren gaat. Sukkels. Dat mannen het proberen: ze weten niet beter. Twee eeuwen staan ze op de apenrots en nog steeds heeft de evolutie hun hersenen niet geactiveerd. Hoe kan het dan dat vrouwen niet beter weten? Hoe kan dat vrouwen niet begrijpen dat ze het zelf kunnen, zelf sterk zijn, niet geïmponeerd hoeven te raken door het simpelste wezen op aarde: een man?

Ik verafschuw de verhalen over Danny de Munk, Johnny de Mol en Thijs Römer. Meisjes hebben zich bij bosjes aangeboden aan ze, ik ken geen man die momenteel niet denkt aan wanneer ‘ie met wie en waar de mist in is gegaan. De niet-BN’ers hoeven minder bang te zijn voor een publiekelijke outing maar de BN-ers weten: elke gek kan van alles op Twitter gooien. En dan komen ze, de bloedhonden van Shownieuws, AD en noem ze maar op. “Wil je erover praten, bel ons! Mail ons! Kom voor onze camera!”. Klaar met de hetze, klaar met de bloedhonden, klaar met het verkneukelen over en verdienen aan ellende. Klaar. Het is tijd voor eerlijkheid. Want eerlijk? De keren dat ik te lang onder de douche stond omdat ik toch niet zo blij was met de gevolgen van een one night stand waren gewoon mijn schuld. MIJN. Niet omdat ik een minderwaardigheidscomplex heb maar omdat ik weet dat ik óók weg had kunnen gaan. Maar ik deed het niet. Mijn schaamte, mijn actie, wellicht mijn alcoholgebruik. Dus hou op met dat gejank en man up. Of vrouw up - what ever. In plaats van de man de schuld te geven kan je je ook afvragen waarom je zelf deed wat je deed. Totaal klaar met dat gewoke en het beschuldigen van alles en iedereen. Empower vrouwen. En free Danny, free Thijs, free Johnny en vooral: free Johan. De rest is kattengejank.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.