Freek de Jonge haat Lubach, naakt 

05 augustus 2017 - 16:24

* DING DONG * Freek de Jonge wil door zijn verzorgers worden opgehaald van het geriatrisch nudistenuurtje, wij herhalen... 

Nou, nu we uw weekend hebben verziekt met dit beeld op uw netvlies, dan nu een uitspraak van Freek de Jonge die zowaar wel hout snijdt: het moderne cabaretteketet is pislauw, braver dan een zondagsschool voor licht geretardeerde plattelandsmeisjes en ongeveer even gevaarlijk als een nestje pasgeboren labradors.

En ideale schoon*gaap*zoon Arjen Lubach is de hogepriester van het genre.

Kom er maar in, opa: "De mensen die naar Arjen Lubach kijken, zijn niet degenen die zich aan hem storen. Hun ideeën worden juist bevestigd. Het is preken voor eigen parochie." En het woord 'geestig' bestaat bijna niet meer. "Geestig veronderstelt een geest, iets van spiritualiteit, van begeestering. Die ontbreekt. Kleinkunst is verworden tot een aaneenschakeling van zogenaamde grappige situaties. Het is lachen om burgerlijkheid zonder iets te doorgronden."

Hoppa. Extra advocaatje voor u vanavond, meneer De Jonge. Advocaatje. Nee, niet oud tomaatje, advocaatje! Ad! Vo! Caatje! ADVO..laat maar. Zuster, trekt u mijnheer De Jonge even iets aan? Doe maar alvast zijn pyjama.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie