Freek Vonk doodvermoeiend met zijn Kwak

Freek Vonk doodvermoeiend met zijn Kwak 

15 juni 2023 - 14:07

Zou Freek Vonk niet een keertje doodmoe van zichzelf worden? Of zijn vriendin, zijn matties of zijn ouders? Nou, wij wel inmiddels. Wij zijn helemaal klaar met Freek Vonk die elke stap die hij in het dierenrijk zet, met de rest van de wereld meent te moeten delen via Instagram.

Niet alleen Freek zelf zet stappen in het dierenrijk - wij kunnen de foto's van 'Freek zwemmend met een krokodil', 'Freek dansend met een slang', 'Freek die knuffelt met een haai', niet meer luchten of zien - het dierenrijk zet ook stappen in hem.

Voor wie onder een steen geleefd heeft, meneer heeft drie larven in zijn lichaam laten zetten. Dit deed hij naar eigen zeggen 'voor de wetenschap', maar wij weten beter: dit deed hij zodat hij nóg een keer in elk praatprogramma op tv, nóg een keer in elke krant van Nederland, en nóg een keer op Insta in de picture kon staan.

Wij moeten er niet aan denken dat we drie larven in ons lichaam laten plaatsen. En als we dat toch doen, dan delen we dat niet met de buitenwereld. Daar hebben we geen trek in. En wat we al helemaal niet doen, is de drie beestjes namen geven. Freek Vonk wel. Hij noemde de larven Kwik, Kwek en Kwak. Hoe we dat weten? Dankzij Instagram natuurlijk.

Nou moet u weten dat Kwik en Kwek inmiddels dood zijn. Kwak leeft nog (hoe weet hij wie Kwik en Kwek, en wie Kwak is. Hebben zij soms ook gekleurde petjes op?). Kwik en Kwek's dood werd breeduit uitgemeten, dat Kwak nog leeft en inmiddels schoon genoeg heeft van het lichaam van Freek en dus binnenkort naar buiten komt, wordt ook breeduit uitgemeten. Overdrijven wij? Nou, dat valt wel mee:

"Met Kwak gaat het goed! Hij komt steeds vaker een klein stukje naar buiten met zijn kontje, en dat is een signaal dat het echt staat te gebeuren...!!", zo laat hij weten op Instagram. O ja, dat rotbeest heeft "een behoorlijke krater" in zijn been gemaakt. En dat "doet meer pijn dan ooit tevoren". Ach jongen toch. Nu is uw eerste vraag natuurlijk: 'kun je daar wel van slapen?!' Ook daar geeft hij antwoord op: Kwak in zijn lijf is "Behoorlijk oncomfortabel! (...) soms word ik 4x per nacht wakker van zijn gedraai!!"

Hoezo, 'aandachtsgeil?' Hoe dan ook, de Grande Finale staat binnenkort te gebeuren. Kwak komt naar buiten. En reken er maar op dat ook dit een gelegenheid is voor Freek om volop in de picture te staan: "Cameraman Lange Ivo staat paraat en komt meteen naar mij toe als de bevalling staat te beginnen, zodat we Kwak hopelijk in volle glorie aan jullie kunnen tonen!!"

Wij kunnen niet wachten... Ondertussen gaan we maar even ergens een tijdje op een onbewoond eiland zitten, of zoiets. En we zetten lekker niks op Instagram!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml