Freek Vonk is vlinders voor Franky kwijt

Freek Vonk is vlinders voor Franky kwijt 

03 juli 2023 - 15:10

U gelooft het niet maar het is Freek Vonk opnieuw gelukt om in de belangstelling te staan. Deze keer heeft het niet met zijn wilde dierenvrienden te maken, zoals haaien of larven genaamd Kwik, Kwek en Kwak. Maar met zijn (menselijke) vriendin. Freek Vonk heeft vandaag samen met Franky Vedder bekend gemaakt uit elkaar te zijn. En als echte BN'ers blijven ze natuurlijk (zogenaamd) vrienden.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Freek nog vlinders in zijn buik voelde voor de blondine. Dat hij twaalf jaar ouder is maakte voor de twee niet uit. En dat Freek een nogal bijzondere fascinatie voor dieren heeft was voor het modepopje ook geen probleem. Ze steunde hem tijdens zijn avontuurlijke tripjes in de wildernis. Ze stond zelfs achter hem toen hij drie vieze, gore larven in zijn been had. Maar dat ze daarmee in bed moest liggen vond ze misschien stiekem net zo smerig als u en ik.

De reden die ze zelf voor de breuk geven is zo lekker algemeen. Het is eigenlijk een zelfde soort statement als alle BN'ers geven wanneer ze weer klaar zijn voor een datingapp: "Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt".

Wij wensen Franky, Freek, de larven en alle andere wilde dieren van Freek ontzettend veel sterkte met dit verdrietige nieuws. Misschien dat Freek de volgende keer beter rupsjes nemen in plaats van larven.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml