Freek weer naar de haaien!

Freek weer naar de haaien! 

15 mei 2017 - 15:08

Natuurfanaat Freek Vonk is geen mietje: meneer de bioloog vliegt namelijk opnieuw naar de Bahama's, waar hij drie maanden geleden werd gebeten door een haai. 

"Ik ga terug naar de plek waar het drie maanden geleden helemaal mis ging, om af te maken waar we toen aan zijn begonnen voor mijn nieuwe serie ‘Freek naar de Haaien’ (BNN-VARA)", schrijft hij op Facebook. 

De altijd positieve Freek laat weten niet bang te zijn om opnieuw als lekker hapje te worden gezien. "Ik hou van haaien en zal altijd van haaien houden! De wonden zijn zeer goed genezen en het enige wat je er nog van ziet zijn dikke littekens. Het gevoel in mijn huid is nog niet terug, maar dat geeft niet. Misschien komt het terug, maar zo niet: jammer dan. Er zijn ergere dingen!"

In februari werd hij gebeten door een Caribische rifhaai toen hij onderzoek deed voor zijn programma. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en werd drie uur lang geopereerd.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie