Frietbakkers omvergeblazen in Oekraïne

Frietbakkers omvergeblazen in Oekraïne 

29 juni 2023 - 10:50

Heerlijke, knapperige en net uit het vet gehaalde frieten zijn natuurlijk overheerlijk. En dat vinden frietbakkers Franky en Coen ook. Daarom besloten zij een tijdje geleden naar het oorlogsgebied af te reizen en lekkere frieten te gaan bakken voor Oekraïners. Maar dat blijkt niet zonder gevaar. Gisteren sloeg er enkele meters bij hun vandaag een Russische raket in. En dat was even schrikken voor de vrolijke Brabanders.

Gelukkig zijn de frietbakkers er met een paar kleine kleerscheuren van af gekomen: “Met ons gaat het goed, wij hebben eigenlijk geen verwondingen. We hebben wat sneetjes in de handen en in de armen, wat glassplintertjes”. De mannen hoorde in één keer een loeiharde knal en alles stortte in: “Officieel zijn het acht doden en 65 gewonden hebben wij gehoord. Maar de mensen die nog vermist zijn, die tellen ze niet als overleden maar kan haast niet anders”, aldus Franky.

Coen geeft aan dat overal paniek en vernietiging was. Toch zijn de frietbakkers niet bang geworden van deze aanslag: “Op dat moment zeiden we, we doen het niet meer, we stoppen ermee. Maar daar zijn we nu al van teruggekomen. Juist nu voelen we dat we juist extra door moeten”. De dappere mannen gaan nu terug naar Nederland maar gaan zeker terug naar Oekraïne.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml