'Fucking' Enzo Knol vloekt te veel
Entertainment

'Fucking' Enzo Knol vloekt te veel.

Ow jee! Enzo Knol, die knul die kinderen nog weet te vermaken met filmpjes van een half uur waarin niets gebeurt, schijnt in die filmpjes lelijke woorden te gebruiken. Dat kan natuurlijk niet, vindt een directrice van een basisschool. Dus: verbied de koters nog langer naar Enzo Knol te kijken. 

'Godverdomme', 'klote', 'fucking' en 'kut', dat schijnt Knol af en toe te ontglippen in de vlogs. Het schiet Karin Boon van basisschool de Speelhoeve in Wijchen in het verkeerde keelgat, meldt het AD

Ze vindt daarom dat ouders een verbod moeten opleggen op het kijken van zulke filmpjes, want voor je het weet scheldt het kroost ook met zulke nare woorden. 

Bovendien constateert Boon een alarmerende trend: "Eerst keken alleen kinderen van groep 7 en 8, nu ook al kinderen van groep 5." Veel te jong voor dit soort grofgebekte filmpjes dus. 

Justine Pardoen van Bureau Jeugd & Media begrijpt dat er invloed is van Knol, maar vindt het verbod maar een raar advies: "Het gebeurt gewoon, je kunt het niet afschermen. Als ze het thuis niet doen achter de computer, doen ze het wel bij een vriendje of op hun mobieltje."

Alle artikelen geladen. Overzicht →