FunX schrapt muziek Lil' Kleine uit afspeellijsten na mishandeling

FunX schrapt muziek Lil' Kleine uit afspeellijsten na mishandeling 

26 mei 2021 - 14:31

De verhalen over mishandeling blijven Lil' Kleine achtervolgen en hij gaat het nu ook in zijn portemonnee voelen. Radiozender FunX maakt vandaag bekend dat het na alle #ophef de plaatjes van de drank en drugs-rapper niet meer zal draaien.

Lil' Kleine - of Jorik Scholten zoals hij officieel heet - werd afgelopen zaterdag op Ibiza gearresteerd omdat hij naar verluidt zijn vriendin Jaimie een paar meppen had verkocht. Hij mocht een nachtje in de Spaanse cel logeren maar de zaak werd uiteindelijk geseponeerd. Het liefdeskoppel haastte zich vervolgens om u in een gezamenlijke verklaring te laten weten dat alles nog steeds helemaal koek en ei is tussen de twee, maar voor FunX is het desondanks toch een reden om Kleine-muziek voortaan te boycotten.

Volgens de NOS is het nog onduidelijk of FunX de rapper ook definitief in de ban doet en voet bij stuk houdt of dat dit maar tijdelijk is omdat dit nou eenmaal de reactie hoort te zijn van een deugende omroep na #ophef. Wij hebben zo het vermoeden van wel. Een woordvoerder van de NPO zegt dat de radiomakers de komende tijd in gesprek willen gaan over deze zaak en over "mishandeling in het algemeen".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.