FvD: onrust binnen de partij? Leugens!
Binnenland

FvD: onrust binnen de partij? Leugens!.

Forum voor Democratie brokkelt langzaam maar zeker af. Vanochtend nog kwam naar buiten dat Susan Teunissen haar spullen heeft gepakt omdat ze vindt dat elke vorm van democratie ontbreekt bij de democraten van Forum voor Democratie.

Dus is het hommeles bij de partij zou u denken. Niks is echter minder waar: er blijkt totaal geen sprake te zijn van verdeeldheid en binnen de partij is men de rust zelve. Dat u dat misschien toch dacht is allemaal de schuld van ons, de media. 

"De afgelopen dagen is vooral in de media enige ophef gecreëerd over 'onrust' bij Forum voor Democratie. Een beperkt aantal van tien tot maximaal twintig van de 23.000 leden heeft onvrede geuit over de partij-organisatie, en journalisten sprongen daar bovenop", aldus het statement van de partij.

Allemaal fake-news dus. "Het partijbestuur wordt volledig gesteund" door onder meer de voltallige Tweede Kamerfractie (dat zijn alleen Hiddema en Baudet zoals u weet, maar goed), alle fractiemedewerkers en bestuursleden zelf, laat de partij verder weten. Niks aan de hand dus mensen! 

Alle artikelen geladen. Overzicht →