GA STEMMEN: de VVD- en D66-kiezer gaat namelijk ook

GA STEMMEN: de VVD- en D66-kiezer gaat namelijk ook 

15 maart 2023 - 09:54

Vandaag zijn de verkiezingen en laten we eerlijk zijn: niemand is er mee bezig.

Op dat handjevol VVD, D66, GroenLinks, CDA en CU/ SGP-stemmers na. Mensen met alle tijd in de wereld, mensen die handelen niet vanuit het algmeen belang, maar hun eigenbelang. Mensen die er baat bij hebben dat Kaag en Rutte niet aftreden maar doorgaan met idiote plannen die geen enkele Nederlander vooruithelpen.

Plannen voor Nederland die niet goed zijn voor de leraar of verpleegkundige: waarom worden die mensen niet beter betaald, waarom krijgen ze geen vaste banen, waarom kiezen ze niet voor de opleiding?

Plannen die niet goed zijn voor Groningers: waarom worden die mensen al decennia als grofvuil behandeld, terwijl hun huizen op instorten staan, hun mentale gezondheid kapot gaat, de staat der Nederlanden grof geld aan ze verdient (daar is je antwoord, Umar) en ze hooguit met kruimels en anders met helemaal niets gecompenseerd worden?

Plannen die niet goed zijn voor de boeren: waarom moeten die mensen hun bestaansrecht opgeven, zonder dat de rest van Nederland minder gaat eten? Waarom moeten die mensen hun beroep, hun veestapel, hun land en huis opgeven, terwijl daarna alles wat van de Nederlandse boerderij zou kunnen komen, geïmporteerd wordt?

Plannen die niet goed zijn Nederlanders, wonend buiten het zicht van Haagse beleidsmaker: plemp de rest van Nederland maar vol met asielzoekers, vluchtelingen en Oekraïners, zolang het niet in hun eigen achtertuin is, kunnen er best 250.000 niet-Nederlanders gehuisvest worden in Nederland.

Plannen die niet goed zijn voor woningzoekenden: er is sinds de Tweede Wereldoorlog woningnood, bouwen bouwen bouwen is géén oplossing, zeker niet als er een jaarlijkse instroom aan mensen is waar niet tegenop te bouwen valt maar waarbij de beschikbare woningen niet aan Nederlanders maar aan de import wordt toegewezen.

Plannen die niet goed zijn voor belastingbetalers: we kunnen het wel wéér over de terugbetaling van de ouders hebben, die door onze overheid voor fraudeurs zijn aangezien. We hebben een overheid en een Belastingdienst die niet vóór ons werk, maar tegen ons, de eigen bevolking.

Plannen die alleen maar goed zijn voor energieleveranciers. Die doodleuk Russisch gas leveren via een omweg waarvoor wij met z’n allen vier keer zo veel moeten betalen. Waardoor er in Groningen nog steeds gas wordt gewonnen, alleen niet voor onze eigen bevolking die te veel mag betalen maar voor de export. Plannen die alleen maar goed zijn voor leveranciers van zonnepanelen, duurzame kozijnen, buitenlanders vermomd als asielzoekers die geïmporteerd moeten worden.

Politicus zijn is een roeping die helaas onder wordt gesneeuwd door de behoefte aan macht. Niet voor niets zijn de politici van VVD, D66 en CDA telkens weer betrokken bij integriteitskwesties waarbij ze uit machtsbelang handelen. Of het nou om seksuele intimidatie en grensoverschrijdend gedrag gaat, of dat het gaat om pure zelfverrijking. De Tweede Kamer, het kabinet, de Belastingdienst, het ambtenarenapparaat: ze werken niet vóór ons, ze werken tégen ons, alleen al door de opmerking dat ze partijen uitsluiten. Hoe. Durf. Je. Ik smacht naar politici die er voor óns zitten, die in het belang van Nederlandse belastingbetalers denken en handelen in plaats van in het belang van hun eigen carrière en portemonnee.

Verkiezingen zijn een circus en voorrecht geworden van dat handjevol mensen die wél bij clubs als VVD, D66, CDA, GroenLinks, PvdA en al die anderen willen horen, die óók mee willen doen met machtsspelletjes en vanwege integriteitsfalen de voorpagina’s willen halen. Eigen portemonnee en carrière eerst. Het goede nieuws is dat wij, de ánderen, met méér zijn. Het slechte nieuws is dat alleen als wij óók gaan stemmen, er een verandering zou kúnnen plaatsvinden. Geef niet op. Pak de kans. GA. STEMMEN. De VVD-, D66-, CDA-, GroenLinks-kiezer gaat namelijk óók. En onthoud: WIJ ZIJN MET MEER.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.