Gaan we 16 jaar na Theo nu wel optreden, Mark?

Gaan we 16 jaar na Theo nu wel optreden, Mark?  

02 november 2020 - 10:30

Nu Rutte heeft aangekondigd nog vier jaar door te willen als frontman van de VVD en dus als premier, is er eigenlijk maar één vraag die relevant is:

Gaan we dan nu eindelijk, éindelijk, de grenzen van Nederland sluiten voor islamitische migranten? Gaan we dan nu eindelijk een poging doen om de grens van Europa te sluiten voor islamitische migranten? Gaan we nu dan wél de haatpaleizen van de islam, moskeeën en islamitische scholen in alle vormen verbieden? Gaan we godsdienst uit de grondwet schrappen waardoor al dat islamitische geweld mogelijk wordt gemaakt? En gaan we dan ook éindelijk ‘ns ophouden met beweren dat de grens sluiten voor islamitische migranten discriminatie dan wel racisme zou zijn?

Ik geef toe, het is meer dan één vraag met nog een bonusvraag toe: gaat Mark Rutte dan eindelijk, ein-de-lijk, partij kiezen voor Nederlandse burgers en onze vrijheid en veiligheid bewaken? Anders dan te claimen dat dat door een lockdown bewerkstelligd zou kunnen worden, want het enige waar het bij vrijheid en veiligheid deze week niet over gaat, is Corona. Niet Corona is het gevaar voor onze vrijheid en veiligheid, maar de islam. Gaat Mark Rutte, opnieuw lijsttrekker van de VVD en opnieuw premierskandidaat, eindelijk optreden tegen moslims die Nederland, Europa en democratie als middel zien om een doel te bereiken, zeg maar als een trein die je neemt en waar je vanaf kunt stappen als je doel bereikt is?

Wat het doel van islamieten is, is meer dan duidelijk, al vanaf de dag dat ik columns begon te schrijven op de site van Theo van Gogh. Sinds februari 2003 schrijf ik columns over islamisering, onderdrukking, geweld, onderwerping en beperking van onze vrijheid. Er is sinds 2003 niets veranderd, behalve het geweld vanuit de islam in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Het gevolg van al dat geweld zijn onthoofdingen op Europese grond waar we in Nederland zo lang mogelijk over zwijgen – uit angst voor nóg meer geweld. En dat terwijl het eerste slachtoffer van de islam op Nederlandse bodem, al in 2004 een feit was. Theo van Gogh werd niet onthoofd, zijn keel werd doorgesneden. Het eindresultaat was hetzelfde: moord.

Geschokt waren we.
Het was onacceptabel.

Na 16 jaar zijn we nog steeds geschokt.
Na 16 jaar is het nog steeds onacceptabel.

Inmiddels zwijgen we 16 jaar later zo lang mogelijk als er een herhaling van zetten plaatsvindt. 16 jaar later is de politieke islam, zijn de vazallen van Erdogan, geïnfiltreerd in het Nederlandse parlement. 16 jaar later laten we IS-terroristen toe in Europa die we ‘vluchtelingen’ noemen. 16 jaar later schrijf ik nog steeds over het geweld dat voortkomt uit de islam. 16 jaar later is Mark Rutte al tien jaar premier en ambieert hij een vierde termijn.

Theo van Gogh is al zestien jaar dood.
Vermoord.
Zestien jaar later is de gewelddadige islam nog steeds springlevend.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.