Gaat het kabinet vallen? 'Rutte moet weg'

Gaat het kabinet vallen? 'Rutte moet weg' 

07 juli 2023 - 16:23

Het kabinet staat op omvallen en daar zijn de mensen op straat maar wat blij mee: “Laat maar gauw vallen”. De mensen zijn het vertrouwen in de huidige politiek totaal verloren en hopen op een betere coalitie in de toekomst.

Er zijn ook mensen die afgelopen tijd onder een steen hebben gelegen en niets doorhadden: “Oh echt?” Maar het overgrote deel van de mensen zal opgelucht ademhalen als Rutte voor de laatste keer naar huis fietst vanuit Den Haag: “Ze hebben al zo veel fouten gemaakt dat ze nu wel eens met de billen bloot mogen. Mijn kinderen kunnen niet aan een huis komen. Geen baan, laten we alsjeblieft is een keer gaan denken aan andere zaken dan onze buitenlandse vrienden”.

 

Op de vraag of mensen Rutte niet een klein beetje gaan missen, is het antwoord heel duidelijk: “Nee!” Er moet volgens sommige mensen echt iets veranderen in ons land: “Ik ben er wel een beetje klaar mee. Omdat hier mensen in armoede leven. Er wordt bezuinigd op vlakken waarvan ik vind dat ze niet moeten bezuinigen”. En niet alleen Rutte moet weg: “Weg met het kabinet, klaar met Rutte. Kaag ook weg”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml