Gaat het over religie? Dan zwijgen we

Gaat het over religie? Dan zwijgen we 

25 mei 2022 - 13:16

Hoewel het de bedoeling was om een vrolijke column te schrijven, de zon schijnt, Feyenoord speelt in Europa (sloop de Romeinen maar laat Tirana heel jongens!), m’n kat heerst binnen en buitenshuis en mijn huis staat vol bloemen, is het altijd weer de f*cking islam die komt pissen op het feestje.

Hoewel het niet eens de islam is maar de laffe volksvertegenwoordiging die het laat gaan. Dat perverse mannen vrouwen uitbuiten is van alle tijden. Dat daar met man en macht tegen wordt opgetreden, óók. Behalve als het uit naam van religie gebeurt, dan zwijgen we. Religie, de dekmantel voor álles wat crimineel is, van vrouwenmishandeling tot kinderverkrachting, van vrouwenuitbuiting tot mensenhandel.

Waarom wordt er altijd gezwegen als mensen onmenselijk behandeld worden vanuit religieus oogpunt? Als homo’s worden weggepest uit hun wijk is dat vreselijk maar niet zo vreselijk dat we moskeeën sluiten en pesters aanpakken. Nee, de homo’s moeten maar verhuizen (doe het mensen, verhuis uit wijken met islamieten. Laat het er gewoon niet op aankomen. Hoe leuk je huis ook is, je leven wordt er zoveel leuker van als de andere niet-blanken die je treft in een verre minderheid en net zo normaal zijn als jij. Sh*t mag ik dit wel zeggen of moet ik gecanceld? Kan dat eigenlijk nog, gecanceld worden? Whatever. NEXT).

We zijn het gewoon gaan vinden, dat de homo’s verhuizen. Of de andere gepesten. De pesters blijven, lachen zich ziek. "Hebben we toch maar weer geflikt, mensen laten oprotten, ze zullen ‘ns zien wie hier de baas is. WIJ, niet zij!" Politie weet het en treedt niet op. Politiek weet het, zwijgt en kijkt de andere kant op – totdat het verkiezingstijd is.

En dan nu een imam die vrouwen voorstelt zichzelf te prostitueren – aan hem. De grootste perversiteiten zitten in gelovige kringen. De islam schreeuwt het uit pervers te zijn: waarom zou je anders willen dat kinderen zich tooien met hoofddoeken, vrouwen zich hullen in lappen en meisjes op school scheiden van jongens? Binnen de islam zijn vrouwen niet veilig en hier begrip voor tonen, is de grootste ziekte waar de westerse samenleving aan lijdt. Een ziekte die uitmondt in een gevaar voor onze westerse manier van leven. We kunnen de vrouwenverkrachters en -mishandelaars binnen onze grenzen niet aan en laten desondanks dagelijks honderden perverselingen binnen. Zo klaar mee, maar ja, wat doe je eraan?

Simpel: elke kans aangrijpen om de perversiteit van het handelen van politici die pervers gedrag van moslims mogelijk maken, duidelijk te maken. Dat niemand die in de positie is om dit te stoppen wil luisteren, is niet mijn probleem. Ik heb het gezegd, de dovemansoren zijn van hén. Deze strijd kent alleen maar verliezers – maar ook dat willen de dovemansoren niet weten.

Nou ja, zolang het Feyenoord maar niet is.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.