Geen bewijs voor vermeend wangedrag Rammstein

Geen bewijs voor vermeend wangedrag Rammstein 

29 augustus 2023 - 14:47

Tja, dit is ook weer veelzeggend nietwaar? Rammstein-zanger Till Lindemann had de Duitse justitie aan zijn broek hangen vanwege vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke fans, die door de band waren uitgenodigd om backstage te komen. Alleen: er is geen enkel bewijs.

Even, nogmaals, hoe naïef kun je ook zijn? Als je als vrouw uitgenodigd wordt om "backstage" te komen bij een band? Om even lekker een kopje thee te drinken zeker? Het is een beetje alsof je voor een kinderverjaardag wordt uitgenodigd waarbij het nog een verrassing is wat je gaat doen, maar 'je moet wel je zwembroek meenemen'. 

Afijn, eenmaal backstage zou het regelmatig mis zijn gegaan: zo zouden jonge vrouwen zonder dat ze het wisten iets in hun drankje gekregen hebben en vervolgens seks hebben met Lindemann. En dit kwam naar buiten toen enkele vrouwen uit de school klapten. Gevolg: een flink portie ophef, protesten bij concerten en Rammstein stond al op het punt om keihard gecanceld te worden.

Aanklagers in Berlijn laten echter weten dat ze het strafrechtelijk onderzoek hebben gestaakt. Justitie zegt dat er geen bewijs is gevonden van strafbaar gedrag. Er zou geen bewijs zijn dat vrouwen tegen hun wil seks met hem hadden. Vermeende slachtoffers hebben zich volgens aanklagers ook niet gemeld om een verklaring af te leggen.

Mooi, kunnen we nu weer verder. Muziek

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml