Geen formatie, want Jesse heeft papadag
Binnenland

Geen formatie, want Jesse heeft papadag.

Jesse Klaver weet waar zijn prioriteiten liggen. Hoewel de onderhandelingen van de kabinetsformatie in volle gang zijn, neemt Jesse vanaf vandaag elke vrijdag gewoon even een papadag (zie zijn Instagram- foto hier beneden). Voor zover ze dat nog niet deden, glijdt elke Nederlandse moeder waarschijnlijk spontaan van de bank af.

De GroenLinks-leider deelde de gemaakte afspraak over zijn papadag, die hij volgens Elsevier samen met VVD, CDA en D66 maakte, via de email mede aan zijn partijgenoten. "Fijn, want dan ben ik het liefst bij mijn kinderen. Zeker als het zo’n mooi weer is. Na het weekeinde gaan we dan met nieuwe energie weer verder", aldus Klaver.

Jesse heeft duidelijk het eerste punt voor GroenLinks al uit het vuur gesleept. Het is niet duidelijk of door de papadag van Klaver als tegenprestatie de kolencentrales nu langer open blijven. Klaver was positief over de voortgang van de formatie-onderhandelingen. "Het gaat de goede kant op" Rutte was wat nukkiger en waakte voor al te veel optimisme: "Dit zijn altijd langlopende processen."

Zondagmorgen #zwemmen met mijn mannen. 🏊🏊🏊#driemusketiers #zelfdezwembroekalles #papa

Een bericht gedeeld door Jesse Klaver (@jesseklaver) op

Alle artikelen geladen. Overzicht →