Geen nierstenen, maar baby
Raar

Geen nierstenen, maar baby.

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Georgia had last van haar buik en ging naar het ziekenhuis. Nierstenen, dacht ze. Wat bleek? Er moesten geen nierstenen uit, maar een baby.

Toen ze in de dokterskamer verscheen om haar buik te laten onderzoeken op nierstenen, vroeg de dokter haar hoe lang ze al in verwachting was. De vrouw keek hem met wenkbrauwen opgetrokken aan. "Ik ben niet zwanger, sterker nog: ik ben ongesteld." Toen er in de operatiekamer een echo werd gedaan, overkwam de nietsvermoedende vrouw een schok: ze stond op het punt moeder te worden.

We zijn zwanger

Haar man schreef op zijn Facebookpagina: "Ik ging van het googelen naar 'behandelingen nierstenen' naar een paniekaanval over het feit dat we niet alleen zwanger waren, maar dat de baby er binnen een uur zou zijn". ('We were pregnant', inderdaad). "De meeste mensen hebben 9 maanden voorbereidingstijd, wij hadden 30 minuten."

Noodbevalling

Het was hoog tijd dat de baby eruit geperst werd, want hij zat volgens CNN met zijn voeten bij zijn hoofd, in stuitligging. Dat is voor veel mensen al een benauwende houding, maar voor een baby is dat al helemaal niet ideaal. De uit de hand gelopen niersteen werd door zijn blij verraste ouders Shaun genoemd. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →