Geert Goes Mad: Rutte mag straf niet ontlopen
Binnenland

Geert Goes Mad: Rutte mag straf niet ontlopen.

Hallo, beste iedereen. Wat fijn dat u in de gelegenheid bent aanwezig te zijn in het theater van politiek Den Haag. We repeteren toneelstukje nummer 771231283301 vandaag. Leuk hè, al die Tweede Kamerleden die aangifte tegen elkaar doen, het heeft bijna iets treurigs.

Het Openbaar Ministerie besloot onlangs de in november ingediende aangifte van PVV-voorman Geert Wilders tegen premier Mark Rutte vanwege discriminatie van Nederlanders in de prullenbak te flikkeren.

A) Het OM is niet eens bevoegd om een premier voor een ambtsmisdrijf te vervolgen en b) het OM ziet niet in hoe Nederlanders door Rutte dan gediscrimineerd worden.

Wilders trilt ondertussen van woede zijn pluche IKEA-stoel af, tussen zijn coup de soleil banen de grijze hoofdsprietjes zich in sneltreinvaart een weg naar het huidoppervlak. Ogen vuurrood doorlopen. HOEZO AUTOCHTONE NEDERLANDERS WORDEN NIET KAPOTGEDISCRIMINEERD? Maar, maar, maar, asielzoekers betalen niet eens ziektekosten. Altijd weer die dekselse pamper-migranten. Daarnaast is de Venlonaar van mening dat buitenlandse beleggers worden voorgetrokken, hij noemt dat "crimineel gedrag".

Voor het "laffe en onbegrijpelijke" (waar hebbben we dat eerder gehoord? Ohja, gedurende het 'minder, minder, minder'-proces) OM heeft Wilders nog een dreigement in petto. Hij laat het er niet bij zitten en brainstormt over een artikel 12 SV-procedure om via een gerechtshof Rutte alsnog te laten veroordelen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →