Geflopte acteur Dirk Zeelenberg naait vrouw in vechtscheiding

Geflopte acteur Dirk Zeelenberg naait vrouw in vechtscheiding 

26 juli 2023 - 13:28

Geen idee waarom, maar er zijn dus mensen die hun trouwerij aan elkaar laten praten door Dirk Zeelenberg. Dirk Zeelenberg, wie the fuck is dat nou weer, denk je misschien, maar dit is na Thijs Römer de meest irritante en overschatte acteur van Nederland. Bij gebrek aan werk en omdat hij de huur niet meer kon betalen, is hij ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, en rekent hij een misdadige 15 duizend euro voor een middagje slap lullen.

Maar de man die zijn zakken vult door mensen zoete broodjes over de liefde te verkopen, maakt het leven van zijn eigen vrouw tot een ware hel. Dat blijkt nu de acteur, vooral bekend van de RTL-serie Divorce, al ruim een jaar rollebollend met zijn voormalig geliefde over straat gaat. Omdat hij een jonge deerne (ene Nicole) aan de haak heeft geslagen zet hij zijn Suus liever vandaag dan morgen nog bij het grofvuil, maar die bijt logischerwijs stevig van haar af. De scheiding is inmiddels dusdanig uit de hand gelopen dat zelfs de Amsterdamse rechtbank eraan te pas moet komen om de twee kemphanen tot de orde te roepen.

Het is al met al een uiterst pijnlijke kwestie. Dat Dikke Dirk wel met een zeventien jaar jongere vrouw aan de slag wil, maar niet het fatsoen heeft de moeder van zijn drie kinderen goed achter te laten zegt genoeg over zijn inborst. Dat je een keer een ander wijf naast je in bed wil hebben, okee, maar je dient de lopende zaken goed en ruimhartig op te lossen, vooral als er kinderen in het spel zijn.

Daarin faalt Dikke Dirk volledig. Sterker nog, het is zijn voormalig geliefde Suus een doorn in het oog dat Nicole, die zelf net uit de pubertijd is, zich nadrukkelijk bemoeit met de opvoeding van háár kinderen en zich daarover in allerlei wijvenbladen laat interviewen. Wat dat betreft zijn we helemaal kamp Suus. Bemoei je niet met andermans kinderen Nicole! Dat je zo gek bent om met die Dikke Dirk te gaan die net als een föhn alleen maar warme lucht creëert als-ie aangaat, wil niet zeggen dat je het recht heb je uit te laten over Suus en haar kiddo's. Terug in het hok, Nicooltje!

Dat de wispelturige en onberekenbare Dirk hier niet keihard op ingrijpt, zegt ook weer iets over zijn discutabele karakter. Het credo vrouwen en kinderen eerst is Dikke Dirk volledig onbekend. Het verbaast ons niks. De man is zo ijdel (raar, want hij is erg dik) dat het Dikke Dirk op plaats één, twee én drie is. Het is daarom heel verstandig van de rechtbank dat ze Dikke Dirk hebben verboden om commentaar op de vechtscheiding te geven, want het liefst was hij voor elke tv-camera gaan staan, tot die van het jeugdjournaal aan toe.

Hoe de vechtscheiding afloopt, is onbekend, het draait natuurlijk om alimentatie. Wij hopen dat Suus, een doodnormaal topwijf dat lekker op de fiets naar de rechtbank komt en in het onderwijs werkt, heel wat centjes krijgt van Dikke Dirk. Na twaalf jaar huwelijk met die föhn verdien je het om goed gecompenseerd te worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml