Gehandicapte overvallen en knock-out geslagen 

09 januari 2018 - 10:35

Het liefst zouden we dit soort nieuws niet brengen. We moeten echter wel, omdat het de actualiteit betreft. In Groningen heeft een laffe overvaller een 54-jarige gehandicapte, aan bed gekluisterde vrouw knock-out gemept en is ervandoor gegaan met 350 euro.

In de nacht van zondag op maandag werd er net voor middernacht aangebeld bij haar portiekwoning aan de Geraniumhof. Toen de vrouw de voordeur opendeed kreeg zij gelijk een stomp in haar gelaat, waardoor ze tegen de grond smakte.

Toen ze een kwartier later bijkwam zag ze dat de dader via de achtertuin het hazenpad nam. Naast het geld jatte de dader ook een laptop, tablet en een paar nieuwe handschoenen. De tablet werd door een van de hondjes van het slachtoffer onder een tuinstoel teruggevonden.

De vrouw denkt dat de dader een bekende is uit het drugscircuit van een familielid die momenteel in een afkickkliniek verblijft. Het familielid bezocht haar regelmatig en nam daarbij jan en alleman mee over de vloer.

De dader wist precies waar zij haar portemonnee bewaarde. Hij voldoet aan de volgende omschrijving: Blank, gezet postuur, 1.80 lang, bol gezicht, tussen de 35 en 40 jaar, kort stekelig haar en stoppelbaardje en hij droeg een zwart shirt op een spijkerbroek.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie