Geile Baudet op geil FvD-feestje

Geile Baudet op geil FvD-feestje 

19 juni 2023 - 13:41

Thierry Baudet vond het wel weer eens tijd voor een lekker en vooral geil feestje voor de jongeren afdeling van Forum voor Democratie. Hij is natuurlijk zelf ook lekker geil, een 9,5 op schaal van 1 tot 10.

Hij vindt het zelf vrij logisch dat hij zo lekker geil is want dat is ook uit zeer betrouwbaar en grondig onderzoek gebleken: “Er is een onderzoek naar gedaan, FvD’ers hebben de meeste seks van alle politieke partijen. Dat lijkt mij vrij logisch”. De jongemannen die daar rondliepen waren duidelijk niet op zoek naar een lekker geil hapje, die dachten meer aan de toekomst: “Ik vind vooral dat hier nette dames rondlopen. Ik wil graag een vrouw die voor m’n kinderen kan zorgen. Als jij van geile wijven houdt, dan moet je naar Amsterdam gaan ofzo denk ik”.

Maar niet iedereen had z’n feestneus opgezet. De mopperende mensen van Antifa vonden het leuker met een mondkapje op en loeiende sirenes. Ze waren aan het demonstreren tegen het FvD-feestje. Maar daar trekt Baudet zich weinig van aan: “Die zijn ook meteen een stuk minder knap, dat heb je gezien. Dat is eigenlijk heel vaak zo. Die boze, protesterende mensen die alleen maar tegen dingen zijn, daar valt geen lol mee te beleven”. Ze hadden dan ook weinig te zeggen behalve “geen commentaar” en een smeekbede om een zakcentje.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml