Gek: Serieverkrachter én pedo heeft recht op ontmoeting met kind
Binnenland

Gek: Serieverkrachter én pedo heeft recht op ontmoeting met kind.

Man, man, man. Serieverkrachter en tevens pedofiel Arshid Hussain uit het Britse Rotherham, een levensgevaarlijke man die wegens tientallen zedendelicten een celstraf van 35(!) jaar uitzit, is te hulp geschoten door maatschappelijk werkers uit de stad.

De goedmenschen kwamen speciaal op bezoek bij Hussain om hem te vertellen dat hij recht heeft op een ontmoeting met zijn zoon, die is geboren nadat hij achttien jaar geleden de inmiddels 33-jarige Sammy Woodhouse met bruut geweld verkrachtte. Volgens de medewerkers kan hij aanspraak maken op zijn rechter door contactverzoeken in te dienen.

Ongelofelijk, niet? Dat vindt het slachtoffer ook. De vrouw hoopte vurig verder te kunnen gaan met haar leven nadat haar kwelgeest twee jaar geleden veroordeeld werd, maar is nu weer terug bij af. “Dit mag zelfs gebeuren terwijl de rechter hem tot 35 jaar cel heeft veroordeeld, terwijl hij een gevaar voor mij en mijn andere kinderen was. Ik heb ook kunnen aantonen dat hij voor zijn zoon een gevaar is”, aldus een geëmotioneerde Woodhouse.

Om aan te tonen over wat voor soort persoon we het hier hebben: Hussain was onderdeel van een roemruchte bende die tussen 1997 en 2013 zeker 1.400 kinderen en tieners, meestal meisjes, seksueel misbruikte, drogeerde en in elkaar timmerde.

Alle artikelen geladen. Overzicht →