Gekke Arnoud: Willie Dille was vervelende vrouw
Binnenland

Gekke Arnoud: Willie Dille was vervelende vrouw.

Arnoud van Doorn, zucht. De beste man heeft in een interview met Cafe Weltschmertz verklaard dat hij niet uitsluit dat Willie Dille door een groep moslims is verkracht die daarbij zijn naam hebben genoemd. 

Over zijn invloed op jonge moslims zegt hij iets vreemds: "Het is niet zo dat je als bekeerling zomaar een blik moslims opentrekt en zegt: die mevrouw vind ik zo vervelend, geef haar maar een goed 'pak slaag.' Was dat maar zo."

"Was dat maar zo", we herhalen het nog even om aan te geven met wie we hier te maken hebben...

Het relaas van de verstrooide bekeerling gaat verder: "Ik sluit niet uit dat, mocht ik slechte intenties hebben en een oproep doen om een vrouw te slaan in een besloten sessie met allemaal jongeren, dat er dan een aantal jongeren bijzitten die dat zouden doen."

'Herdenkingsceremonie Dille = poppenkast'

In het interview gaat Van Doorn ook dieper in op de impact die het overlijden van Dille op hem gemaakt heeft, of eigenlijk hoe weinig hem dat deed. "Ik ga heel eerlijk zijn: ik heb er geen traan om gelaten. Ik vind het triest voor haar familie en kinderen. Maar goed, ik vond het zelf een hele vervelende vrouw." Over de herdenkingsbijeenkomst voor Dille: "Aan die poppenkast doe ik niet mee."

Leuke jongen, die Arnoud. Dat vindt ook Henk Bres, fractievoorzitter van de Haagse PVV en berucht ex-hooligan van FC Den Haag. Bres heeft burgemeester Krikke opgeroepen onderzoek te doen naar de schokkende uitspraken van Van Doorn. "Als hij toegeeft dat hij mensen kent die Willie dit zouden aandoen dan mag hij namen gaan noemen bij de politie", aldus Bres.

Alle artikelen geladen. Overzicht →