Carnaval = verzameling mishandelingen 

13 februari 2018 - 11:32

Wat blijft het feest der zotten toch een 'prachtig' fenomeen. Keurige mannen en vrouwen die de rest van het jaar gewoon een baan hebben gaan tijdens carnaval helemaal los: hossen op tenenkrommend slechte muziek onder het genot van een alcoholische versnapering (of twintig, of dertig). 

Helaas zijn er dan ook altijd types die dan zo dronken worden dat ze de boel gaan verzieken. Zo was het afgelopen nacht raak in Vaassen toen een agent werd mishandeld nadat hij iemand had aangesproken vanwege wildplassen. 

Nadat één persoon en later meer mensen zich hiermee gingen bemoeien, escaleerde de situatie. De agent werd tegen zijn hoofd geschopt en om de boel onder controle te krijgen moest een andere een waarschuwingsschot lossen, meldt De Telegraaf.

De twee daders zijn aangehouden. Een agent is voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de andere werd ter plaatse behandeld. Gezellig, dat carnaval. 

Helaas zijn dit soort dingen geen incidenten. In Venray werd afgelopen weekend ook al een agent mishandeld, hij raakte lichtgewond. In Breda werden negen carnavalvierders opgepakt vanwege mishandeling, het belediging van een ambtenaar in functie en het verstoren van de openbare orde. In Tilburg werden vier mensen aangehouden voor vergelijkbare feiten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie