Gelukkigste mensen wonen in Dalfsen

Gelukkigste mensen wonen in Dalfsen 

03 augustus 2023 - 11:11

In Dalfsen is geluk nog heel gewoon. In de Overijsselse gemeente zijn mensen namelijk gelukkiger dan gelukkig. Sterker, de gelukkigste mensen van Nederland wonen in Dalfsen blijkt uit cijfers van het CBS.

Dalfsen is dan ook het paradijs op aarde. Niet alleen hebben mensen daar een hoog inkomen, en/of veel vermogen en is de werkloosheid laag, maar is er ook een hoge tevredenheid met het leven in het algemeen, is de afstand tot cafés kort (vinden wij eigenlijk het belangrijkste) en de hoeveelheid natuur per inwoner immens. 

Niet alleen dat. Ook kunt u in Dalfsen nog ouderwets uw fiets van het slot houden en een touwtje door de brievenbus doen. Voor Nederlandse begrippen is er namelijk een zeer hoge mate van sociale cohesie en onderling vertrouwen. 

Nou, als dát niet voor geluk zorgt weten wij het ook niet meer. Sowieso is de de provincie Overijssel the place to be. Na Dalfsen volgen Dinkelland, Raalte en Staphorst en daarna pas een gemeente in een andere provincie.

Nee, dan Heerlen. Ook wel bekend als de hel op aarde. Daar is niet alleen de criminaliteit hoog, ook hebben inwoners een lage levensverwachting én een laag inkomen. Balen. En dan hebben zij ook nog eens weinig contact met hun buren, vrienden en familieleden. Wat een kutleven heb je dan!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml