Gendermoralisten boos om truttenfeestje 

13 oktober 2017 - 12:20

Er bestaat dus een afgrijselijk truttig verschijnsel genaamd 'gender reveal party'. Dat is voor vinexvrouwtjes met leuke parttime-baan en te veel me-time, en het gaat zo: de verloskundige ziet per echo wat het geslacht is van de ongeboren baby, schrijft dat op een papiertje, dat papiertje geeft de moeke in spé ongezien aan een bakker en die bakt een taart met een witte buitenkant en een roze of blauwe vulling.

De familie komt dan bijeen, iedereen moet doen alsof ze het aanstaande larf rete-interessant vinden maar het boeit echt gegarandeerd helemaal niemand behalve de ouders zelf en misschien een nog niet compleet demente oma. En dan snijden ze de taart aan en zien of de foetus (reminder: dit gezeik is dus PRE-NATAAL!) een jongen danwel een meisje is.

"Zo is het destijds ook begonnen met bachelorparty's en babyshowers. En doet je vriendin het, dan doe jij het ook," vat een echoscopist de creativiteit van de gemiddelde Nederlandse huislemming (v) aardig samen. Het staat op Pinterest, in de Linda schreef iemand er een column over, mijn collegaatje deed het ook en HOP, meer is er niet nodig om vrouwen achter marketing en conformisme te laten aanhobbelen. Zeker als het over babies gaat houden vrouwen gewoon op met dingen als kritisch nadenken, decorum en eigen identiteit. 

Intens treurig tijdverdrijf voor aandachtszieke broedvrouwtjes, wat u zegt, maargoed, ze doen er niemand kwaad mee verder dus hee! Laat ze lekker.

Dat is dus buiten de realiteitsondermijnende feitenhaters van de gender-uitwis-industrie gedacht. Dit soort verdrietige partijtjes van Xenos-fans zijn niet gewoon uit de klauw geëscaleerde uitingen van narcismefolklore, NEEN! Babies met roze of blauw, met man of vrouw aanduiden is KWETSEND en SLECHT aldus een gender'wetenschapper' (v, uiteraard) in de Volkskrant.

'Roze en blauw zijn geen onschuldige kleuren. Roze wordt gekoppeld aan eigenschappen als schattig en zorgzaam, blauw aan stoer en professioneel. In deze wereld betekent blauw dat je beter bent voorbereid op een rol in de publieke sfeer dan roze. Zo werp je voor de helft van de wereld al bij voorbaat een obstakel op.'

Dus ja. We hebben geen keus. We willen biologische waarheden niet laten uitgummen door dramvrouwtjes met piemelobsessie en fopwetenschappers die zo bang zijn voor identiteiten dat ze die ontkennen en willen uitgummen. We gaan het hier opnemen voor de Gender Reveal Party. HUP GENDER REVEAL PARTY! 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie