Geraldine Kemper: 'Sorry voor mijn niet-inclusieve borsten'

Geraldine Kemper: 'Sorry voor mijn niet-inclusieve borsten' 

17 augustus 2022 - 12:51

Dan nu even een update over het leed uit showbizz-land. Daar hebben diverse vrouwen meegewerkt aan de cover van de nieuwste Linda: over de preutsheid rond blote vrouwenborsten. Door met ontbloot bovenlijf te poseren voor de camera. Helemaal prima - staan wij op de redactie helemaal achter - maar toen kwam de kritiek: is de cover wel divers en inclusief genoeg?  

Want op de tietencover staan namelijk helemaal geen tieten van oude vrouwen, van lelijke vrouwen, zonder de zichtbaarheid van tepels (want preutsheid sociale media = nog k*tter dan k*t), hoe dan ook: helemaal niet zo inclusief. En dat is zoals u weet anno 2022 een schande. 

Wat anno 2022 dan weer wel heel normaal is, is om bij kritiek als BN'er je excuses aan te bieden. Neem Geraldine Kemper, die ook te horen kreeg dat wat ze heeft gedaan niet oké is: "Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ze gelijk hebben. Als ik naar de cover kijk dan zie ik 8 prachtige vrouwen naast mij staan. Maar als je aan mij vraagt, vind je dit inclusief genoeg. Dan is het antwoord nee."

"Ik ben mij er van bewust dat als je alle vrouwen wil aanspreken, je er ook voor moet zorgen dat alle vrouwen zich in de cover kunnen vinden", aldus Kemper in een Story op Instagram. "Ik heb ernaar geluisterd, heb er van geleerd en zal het de volgende keer beter doen."

Zucht...

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml