Gerard Joling: NL heeft te veel islam binnengelaten 

03 mei 2018 - 16:18

Gerard Joling heeft in een interview met Playboy zijn hart laten spreken. De flamboyante Topper haalt verwoestend uit naar de politiek die situaties eeuwig laat voorduren, de onmacht die politieagenten uitstralen, het (wan)beleid waarmee waarnemend burgemeester van Amsterdam Jozias van Aartsen de stad ten grabbel gooit en tot slot het Nederlandse immigratiebeleid. 

Eindelijk eens man die niet standaard meelult met politiek correct-gekleurd afschrikwekkend BN'ers-volk. You gooo, Gerard. We gaan gelijk je meest recente cd, Ik Ook Van Jou, van vijf jaar geleden kopen. 

Zo heeft Joling zijn zegje klaar over de hele krakersdiscussie, noemt hij Van Aartsen op zijn Hans Kraay Juniors een "paardenlul" die Amsterdammers in de kou laat staan door hen jaren op een huis te laten wachten en uiteindelijk tegen hen zegt dat ze maar aangifte moeten doen als die huizen door krakers worden ingepikt.

Bijl en hakmes

Nu het toch over ongewenst betreden van huizen gaat; Joling weet wel raad met een We Are Here-actielid dat onverhoopt zijn paleisje binnenkomt: "Ik zou er tegenaan gaan met een bijl en hakmes."

Ook geeft de zanger zijn mening over het gezag, dat te weinig bevoegdheden heeft in dit land. Hij zou dan ook graag zien dat de politie naast pepperspray ook knuppels en geweren actiever mag gaan inzetten.

Burgeroorlog door islamisering

Tot slot benoemd hij zijn grootste angst: de islamisering van Nederland. Volgens Joling kan er binnen drie jaar een burgeroorlog uitbreken door het aantal buitenlanders in Nederland: "We hebben de afgelopen jaren gewoon te veel binnengelaten in een te klein land en vroeg of laat gaat dat botsen."

Naar verluidt kunnen bovenstaande anti-islam uitspraken op veel sympathie rekenen bij ene Geert Wilders. De verwachting is dan ook dat Joling mag gaan optreden op het verjaardagsfeestje van de PVV-voorman, op 6 september.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie