Get ready for: 50 Cent vs. Conor McGregor
Entertainment

Get ready for: 50 Cent vs. Conor McGregor.

Rapper 50 Cent versus MMA-vechter Conor McGregor, bij wie van u loopt het kwijl langs de mondhoeken? De twee voeren momenteel een verhitte strijd op sociale media met Instagram-posts over en weer.

Curtis '50 Cent' Jackson begon de oorlog, door te verkondigen dat McGregor weliswaar getalenteerd is voor 'a white boy', maar dat 'nigga's' superieure genen bezitten. "Witte mensen moesten de film Rocky maken om hen te laten winnen", aldus Jackson die aan het eind van de, inmiddels verwijderde post, schaterlachend om zijn eigen zinnen te zien was.

Maar wie vechtlegende McGregor kent, weet dat hij dit soort uitlatingen niet zonder slag of stoot (treffend) aover zijn kant laat gaan.

Gisteren, tijdens Internationale Vrouwendag, reageerde de Ier door een foto van het ontblote bovenlichaam van 50 Cent te posten met daarbij de volgende tekst: "Dames, laat vandaag je borsten zien voor de mannen, wij houden van jullie". In iets specifiekere woorden richting 50 Cent: "Ik ben gemaakt van graniet, jij hebt een beha nodig, met die mannenborsten van."

Wie dacht dat het daarbij ophield zit goed mis. "Superieure genen mijn reet, mafkees. Jij had gewoon je mond moeten houden, maar je kon het niet laten me belachelijk te maken. 50 Cent...je ziet er ook uit als een 50-jarige. Rot op!"

In de Verenigde Staten zijn de 'white boy'-uitspraken van de rapper overigens veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Hij wordt onder meer uitgemaakt voor racist.

Alle artikelen geladen. Overzicht →