Gevangene snijdt in penis en eet ballen op
Raar

Gevangene snijdt in penis en eet ballen op.

In Scheveningen heeft een gevangene zich vorig jaar op gruwelijke wijze verwond: hij sneed zijn eikel af en at zijn ballen op. 

Dat meldt het AD naar aanleiding van een nieuw rapport van het ministerie van Veiligheid en Justitie. 

In het document wordt het moment dat het personeel van de psychiatrische afdeling van PI Haaglanden de ontdekking doet, zeer gedetailleerd beschreven. 

22 oktober, 7:30: "Betrokkene stond in een donkere cel al bij de deur en gaf aan dat hij weg moest van de afdeling. In eerste instantie werd daar niet op gereageerd, totdat de betrokkene zijn arm toonde, die flink openlag." 

De arm wordt verbonden met een handdoek en de medewerker belt een ambulance. Dan haalt de man opeens zijn eikel uit zijn jaszak. 

"De betrokkene geeft aan dat hij zijn testikels heeft verwijderd en opgegeten", staat in het rapport. "Ik heb de betrokkene gevraagd om zijn broek te laten zakken, om de toedracht van de wond te kunnen zien. De wond was rustig, het bloedde niet meer." 

De man zei stemmen in zijn hoofd te hebben, die hem opdracht gaven dit te doen. De Inspectie voor de Gezondheidszorg onderzoekt de zaak.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →