Gevangenen zoeken drugs in anus
Raar

Gevangenen zoeken drugs in anus.

Een gevangene is door medegevangenen aangevallen omdat zij dachten dat hij drugs in zijn anus bewaarde. Met een lepel en een waterfles probeerden zij zonder succes de drugs uit zijn bips te vissen.

De anonieme gevangene van de Engelse Waltongevangenis werd door drie boeven aangevallen terwijl een ander de wacht hield. De verdachten zeggen dat ze hun cellenblok drugsvrij trachtten te maken nadat een jonge gevangene stierf aan een overdosis. De opmerking "jij hebt een drugspakketje, dat hebben wij nodig", lijkt deze Samaritanenclaim niet te ondersteunen, aldus The Liverpool Echo

De pechvogel zegt hierna door andere gevangenen te zijn bespot, voor zijn leven te vrezen en te zijn benaderd om zijn aanklacht in te trekken. "Hoe durven ze me zo te mishandelen? Ik schaam me voor wat ze met me hebben gedaan", aldus de misbruikte man. Hij omschreef het voorval als '8 op een schaal van 10 qua pijnlijkheid'. 

De anusgravers werden tot 20 maanden cel veroordeeld en de wachter kreeg 15 maanden. Rechter Robert Warnock: "Dit is een schandelijke aanval. Het was een onterende en vernederende aanval".

Alle artikelen geladen. Overzicht →