Gewelddadige SP-kandidaat voor politierechter  

07 februari 2018 - 10:20

Goh, dit hadden wij nou nooit gedacht, maar één van de kandidaten voor de SP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Zwijndrecht moet morgen voor de politierechter verschijnen omdat hij zijn buurman bedreigd zou hebben.

De kandidaat in kwestie heet Henk van Oirschot, nummer 9 op de lijst der verkiesbare socialisten. De bedreiging zou het gevolg zijn geweest van een hoogoplopend conflict met de buurman over zijn blaffende hond.

Op het laatst was hij het gejank van zijn buurman zó zat, dat hij hem bekogelde met een puntig paaltje van zijn tuinhek: "Ik was toen zó woest op de man. Al ging dat paaltje volgens mij wel een kilometer langs zijn hoofd", laat de agressieveling tegenover het AD de dag nog eens de revue passeren.

Een scenario dus waar ze bij De Rijdende Rechter jaloers op zouden zijn. De lokale voorzitter van de SP is op de hoogte van de rechtszaak maar wil tegenover de krant verder geen commentaar geven. Van Oirschot haalt verder zijn schouders erover op, want de verwachting is dat de politicus niet de cel in hoeft. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie