Gezocht: dikke pauper mishandelt 67-jarige vrouw op Koningsdag

Gezocht: dikke pauper mishandelt 67-jarige vrouw op Koningsdag 

12 september 2023 - 16:02

Wie o wie is deze kansenparel? Deze man met pens en domme blik wordt gezocht door de politie Amsterdam en wij helpen graag een handje mee. Hij heeft namelijk een 67-jarige bewoonster van de Looiersgracht in de Amsterdamse Jordaan tijdens Koningsdag zwaar mishandeld. De vrouw sprak de man aan omdat hij een blikje bier weggooide. Hij beantwoordde deze oproep tot fatsoen met een verbrijzeld been voor mevrouw.

Dit is wat er gebeurde. Op Koningsdag zit de vrouw rond 17.20 uur voor haar woning. In de Amsterdamse Jordaan is het dan altijd één groot feest en veel feestgangers gedragen zich als losgeslagen beesten. Wanneer twee voor haar onbekende mannen voorbij lopen gooit één van hen een frisdrankblikje op de grond. De 67-jarige vrouw zegt hier wat van en één van de mannen gaat hierover in discussie met vrouw. Ook andere omstanders beginnen zich met het conflict te bemoeien. Dan geeft de verdachte ineens een harde trap tegen het been van de 67-jarige vrouw. De trap komt zo hard aan dat het slachtoffer hier meerdere botbreuken aan over houdt. De situatie op straat ontploft en meerdere mensen gaan met elkaar op de vuist.

En zo gaan we niet met elkaar om. Oppakken die kerel dus en wel zo snel mogelijk. De foto van de verdachte spreekt boekdelen. Hij is duidelijk herkenbaar. Toch zetten we zijn uiterlijke kenmerken nog even op een rijtje. Meneer heeft een kort geknipt kapsel, aan de zijkanten zeer kort opgeschoren. Hij draagt een witte polo, zeer waarschijnlijk van het paupermerk Stone Island. Daaroverheen heeft hij een zwarte jack met capuchon. Zijn pens is dik. Zijn kop is zo mogelijk nog dikker. Dat het bovenste knoopje van zijn polo dicht zit, is een wonder.

Wie o wie is dit? Laat het weten! Laat het ons weten, dan laten wij het de politie weten of bel direct naar de politie. Iemand die een 67-jarige vrouw zo zwaar mishandeld dat haar been is verbrijzeld, is behoorlijk van het padje af en moet of goed lang worden opgesloten of serieus worden geholpen. Bellen kan naar 0800-6070 of naar Meld Misdaad Anoniem, dan is het 0800-7000.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml