Gezocht: stagiair voor het team van De Wild in de Middag!

Gezocht: stagiair voor het team van De Wild in de Middag!  

06 juni 2023 - 13:51

Zin om het vak van radiomaker ėn online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou! Vanaf 4 september is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij de middagshow van NPO Radio 2: De Wild in de Middag; elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur met Ruud de Wild. Een programma dat je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Dat elke dag anders en onvoorspelbaar is en waar de muziek altijd verrast. Wil je 5 maanden meelopen met het team dat hiervoor verantwoordelijk is? Laat dan nu van je horen!

Wat ga je doen?

Je bent zowel inzetbaar voor de uitzending als online. Samen met het team van De Wild in de Middag bereid je de uitzending voor én kom je met ideeën hoe we De Wild in de Middag die dag op social media presenteren. Deze werk je samen met de redactie ook uit. Ook help je met het voorbereiden en promoten van de podcast 30 MINUTEN RAUW.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent goed op de hoogte van het nieuws en bent bovengemiddeld geïnteresseerd in social media. Daarnaast heb je interesse in muziek en entertainment. Je bent op de hoogte van de laatste trends en weet hoe je ideeën op een originele en creatieve manier kunt verwerken. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en komt met nieuwe ideeën. In teamverband werken gaat je makkelijk af.

Wat bieden wij?

Je komt 5 maanden te werken in het team van De Wild in de Middag voor omroep PowNed. Je krijgt veel vrijheid om je alle facetten van radiomaker en online redacteur eigen te maken. Even een leuke gast voor de podcast regelen? De Instagram van Ruud updaten of even snel iets monteren in Adobe Audition of Omniplayer? Wij helpen je zodat je dit na 5 maanden moeiteloos afgaat.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan nu je motivatie en cv naar [email protected]

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml