Ghosthunten in een verlaten fort: 'Ik zie ze nu echt staan!'

Ghosthunten in een verlaten fort: 'Ik zie ze nu echt staan!' 

13 juni 2023 - 10:45

In de PowNed-webserie URBEX gaat Reinout een dagje mee met echte urbexers en bezoekt hij de meest verlaten en bijzondere plekken. In deze aflevering is hij met Wendy en Gert in een verlaten Belgisch fort. Het bijzondere is dat zij geesten en andere energieën kunnen horen, zien en voelen: “Er werd net gezegd: Hallo”.

De meeste urbexers doen het voor de kick om binnen te komen en niet betrapt te worden. Maar bij Wendy en Gert is dit anders: "Bij ons komt het regelmatig voor dat we het spirituele erbij halen”. Ze lopen door het fort en Gert krijgt plots kippenvel op zijn armen. Hij wijst naar een lege ruimte en voelt dat daar zieken gelegen hebben: “Ik zie nu dat hier bedden gestaan hebben zeg maar, dat zie ik. Je ziet het niet, ik zie ze nu echt staan”.

Reinout ziet of hoort niks. Maar Wendy hoort allemaal dingen: “Ik hoor heel veel geluiden uit de periode wat zich hier dus allemaal heeft afgespeeld. Ik hoor marcheren, ik hoor voeten stampen, het leger wat marcheert, ik hoor kanonschoten en dan gaat m’n adem, dat wordt al hoger”. Heel bijzonder natuurlijk.

In de volgende aflevering, die zondag om 18:00 uur online staat, gaat hij een verlaten mijn in samen met de knappe dame uit de vorige aflevering!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml