Giel Beelen sloopt NPO & 3FM met bazenquotes
Entertainment

Giel Beelen sloopt NPO & 3FM met bazenquotes.

Goedemorgen belastingbetalers, lekker aan het werken voor de kost? Wij wel. Weet u wie ook weer aan het werk gaat? Giel Beelen! Dit keer écht werk, want het Unieke Talent heeft supsidiespons 3FM ingeruild voor commercieel radiostation Veronica.

Wat blijkt? Bij de commerciëlen betekent werken ook gewoon serieus bezig zijn, de handen uit de mouwen steken, kun je er niet zomaar geld verspillen en verdienen Unieke Talenten niet altijd maar meer, meer, meer alleen omdat ze Unieke Talenten zijn.

Giel zegt het zelf: hij gaat dus NIET nog meer verdienen bij Veronica. Want Veronica, een bedrijf dat eigen broek moet ophouden, dus die Zeeuwen bint zuunig daar, het geld klotst niet bepaald tegen de plinten op. 

Over 3FM/NPO is het voorheen subsidietalent luid en duidelijk: een veilige, laffe toko waar steeds maar niets verandert, mensen niet met hun tijd meegaan en er nog altijd geen sprake is van enige verjonging. PATS!

Hieronder de gouden quotes, rest van de LOL zelf nalezen in Telegraaf. Gaan wij weer hard aan het werk om onze commerciele broek op te houden verder met de plinten ophogen:

"Als je ziet wat er bij 3FM in de hitlijsten gebeurt, wat daar voor muziek in staat, daar moet je op de een of andere manier toch wat meer in meegaan. De verjonging moet er ook in, maar ik had al heel lang het idee dat er niets veranderde bij 3FM."

"Mensen denken altijd dat het bij de commerciëlen nooit op kan, maar ik zie toch wel dat daar juist veel zorgvuldiger met geld wordt omgesprongen omdat er gewoon een business gerund moet worden en er verdiend moet worden."

Alle artikelen geladen. Overzicht →