Giel neemt afscheid met kutgeintje
Entertainment

Giel neemt afscheid met kutgeintje.

Giel Beelen had tijdens zijn laatste ochtendshow op NPO 3FM op zijn Giels afgesloten. Terwijl iedereen met champagne op hem stond te wachten, was meneer Beelen pleiten. Hij zat namelijk in zijn auto onderweg naar een geheime bestemming. "Nog een keer een kutgeintje, ik kan het niet laten."

Al zijn 3FM-collega's en de pers hadden zich in en rond de studio op het Hilversumse Mediapark verzameld waar een enorme fles champagne klaarstond om te worden ontkurkt, maar Giel was pleiten.  Hij presenteerde zijn laatste ochtenduurtjes vanuit zijn eigen auto, (maar niet als bestuurder). 

De bestemming bleef lange tijd onbekend. Waar zou hij eindigen? De luisteraar bleef maar gissen, maar uiteindelijk in de laatste minuut werd duidelijk dat die eindstreep bij muziektempel Het Paard van Troje in Den Haag was, meldt het AD. De plek waar hij 4 jaar geleden aanwezig was voor de finale van tv-programma De Beste Singer Songwriter met niemand minder dan de winnaar, Douwe Bob, en een klein strijkensemble. In de allerlaatste minuut pinkte hij nog een traantje weg terwijl hij iemand bedankte. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →