Giel 'uniek talent' Beelen exit bij VARA/NPO/3FM
Entertainment

Giel 'uniek talent' Beelen exit bij VARA/NPO/3FM.

Update: Giel gaat naar Talpa Radio.

Doeidoei. Bye bye. Auf wiedersehen. Tot ziens. Au revoir. Goodbye. Zwaaizwaai. Hét grote unieke talent (vanaf 440.000 euro belastinggeld per jaar, exclusief bijgraaien) van de NPO Giel Beelen is exit. De DJ stopt met werken voor 3FM en daarmee ook voor VARA, een publieke 'socialistische' en 'verschillige' omroep. 

De belastinggeldgrootverdiener was al enige tijd passé omdat hij na jarenlang het geluid van 3FM te zijn geweest van de ochtendradio werd gehaald, een prime time tijdslot voor alleen de uniekste talenten.

Bovendien waren er steeds veel problemen met het salaris van Beelen. Niet alleen verdiende hij enorm veel, wat dan wel weer erg past bij het graaisocialistische imago van VARA, hij bleek ook nog eens semi-legaal containers aan geld bij te schnabbelen. Jarenlang

Voor 3FM is het verlies overigens niet zo groot, al sinds een jaar of wat luistert daar bijna helemaal niemand meer naar, wat ook weer niet zo heel raar is, want radio in 2017, dus LOL, wat hadden ze zelf gedacht.

U hoeft geen medelijden te hebben met Beelen: bij een commercieel radiostation gaat hij hoogstwaarschinlijk nog meer verdienen. Terecht, want niet van belastinggeld.

Hiephoi!

Alle artikelen geladen. Overzicht →