'Glazenwasser' wil seks, benadert huisvrouwtjes
Binnenland

'Glazenwasser' wil seks, benadert huisvrouwtjes.

Tja, mogen we anno 2018 niet zeggen natuurlijk maar vragen kan altijd. De politie van Den Bosch kreeg afgelopen vrijdag 's-avonds twee meldingen van vrouwen die allebei thuis lastiggevallen waren door een 'glazenwasser' die blijkbaar een enorme behoefte had aan seks. 

De tactiek van de man ging als volgt: hij belde aan en vroeg of ze een glazenwasser nodig hadden. Toen ze allebei nee zeiden vroeg hij of hij even naar de wc mocht. Vervolgens liep hij de woonkamer in en vroeg hij of ze zin hadden om met hem tussen de lakens te kruipen. Daar gingen de twee vrouwen allebei niet op in.

Gelukkig voor de twee dames ging de man er daarna vandoor. Alhoewel hij er nog wel één had 'aangeraakt', het is niet helemaal duidelijk wat dat precies inhield. 

De viespeuk kon niet worden opgepakt, wel is er een man gecontroleerd: "We hebben de identiteit vastgesteld. Maar we konden hem niet aanhouden. Want volgens de ene vrouw droeg de man een wit shirt en volgens de andere vrouw was het een donker shirt", aldus een woordvoerder tegen het AD.

Alle artikelen geladen. Overzicht →