Glennis Grace: 'Heb niet gevochten hoor, alleen duw gegeven'

Glennis Grace: 'Heb niet gevochten hoor, alleen duw gegeven' 

19 oktober 2022 - 10:42

Het grote sorry-interview van Glennis Grace aan tafel bij Jinek over het incident in de Jumbo vond gisteren plaats. De zangeres, die door het OM wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade van het supermarktpersoneel, had het over "een nachtmerrie, als ik erop terugkijk". Ze houdt er rekening mee dat zij en haar lieve zoon Thony schuldig worden bevonden, maar zegt zelf ook dat ze "niet heeft gevochten" en "alleen een duw" heeft gegeven.

Ja natuurlijk. Naar eigen zeggen kwam Thony met een bebloed gezicht thuis van het boodschappen doen. Hij was namelijk stoer aan het doen lapte het rookverbod aan zijn laars door een elektrische sigaret te roken in de winkel, waarop hij de zaak werd uitgeduwd (joh). Hij zou daarop met zijn gezicht tegen een rek gevallen zijn, vertelde Grace.

Ze ging vervolgens naar de supermarkt met een 7 man sterke knokploeg om 'verhaal te halen' bij een stel tieners, maar voelde zich niet serieus genomen. Daarop "ging haar moederhart bonzen" en gaf ze een personeelslid "een duw in het gezicht". Verder heeft Grace niet gevochten, zei ze. Wel renden mensen volgens haar achter elkaar aan. Dat duurde ongeveer vier minuten.

"Ik ben moeder, ik wil mijn kind niet zo zien. Het is onwijs uit de hand gelopen, wat absoluut niet de bedoeling was", aldus Grace. Volgende week woensdag mag ze zich verantwoorden bij de rechter. Gelukkig mocht ze dus alvast in de media haar verhaal doen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml