Goh: 'OM doet niks met aangifte Gordon tegen roddeltante'

Goh: 'OM doet niks met aangifte Gordon tegen roddeltante' 

09 augustus 2023 - 16:44

Het zit die Gordon ook niet mee hè? Nadat eerst het ene na het andere tv-programma onder zijn leiding is geflopt, vervolgens zijn verloving met Gavin is verbroken, is het Openbaar Ministerie nu te beroerd om iets te doen met de aangifte die de gevallen ster heeft gedaan tegen roddeltante "journalist" Evert Santegoeds.

Deze Evert Santegoeds was de drijvende kracht achter de primeur die Privé had met het publiceren van de gesprekken tussen Gordon en zijn ex Gavin eerder dit jaar. Tja, wat je er ook van mag vinden: in dit land is het gelukkig nog zo dat het een journalist vrij staat om de ene partij te vragen hoe die gesprekken verlopen zijn. En het is niet zo dat Gordon zelf niks over dit onderwerp gevraagd of ongevraagd de wereld in heeft geslingerd nietwaar?

Hoe dan ook, Gordon was WOEST. Evert zou "geen enkele rekening" gehouden hebben met de "privacy" van Gordon en hem een "trap na" hebben gegeven terwijl hij "op de grond lag". Nou, dat valt wel mee hè? Getuige al die feestjes die meneer nog steeds schijnt te geven.

Bij het OM zitten gelukkig verstandige mensen die de rechterlijke macht niet nog meer willen belasten met onzinnige rechtszaken: "Het Openbaar Ministerie Amsterdam laat weten dat de zaak is geseponeerd omdat Evert 'een journalist is en een journalist moet te allen tijde kritisch en onafhankelijk kunnen zijn. Strafrecht is terughoudend', aldus de woordvoerder", zo meldt Shownieuws

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml