Goh: 'Verdachte moord op Peter R. de Vries weet zogenaamd van niks'

Goh: 'Verdachte moord op Peter R. de Vries weet zogenaamd van niks' 

18 oktober 2021 - 12:11

Juist ja. De 35-jarige Pool Kamil E. uit Maurik, een van de twee verdachten van de laffe moord op Peter R. de Vries, ontkent dat hij er ook maar iets mee te maken heeft. Zijn advocaat wil daarom graag dat hij zijn proces in vrijheid mag afwachten.

Kamil E. was zoals u weet de bestuurder van de vluchtauto die door de politie werd klemgereden op de A4 ter hoogte van de afrit bij Leidschendam. Maar heeft hij er iets mee te maken? Nee, natuurlijk niet (*kuch*).

Hij wist zogenaamd niet wat de reden was dat hij voor chauffeur mocht spelen in een zogenaamd voor hem onbekende auto. Het enige wat hij wist was dat hij 'iemand van Amsterdam naar Rotterdam moest rijden' en dus deed hij dat braaf. En wapens in de kofferbak? Daar wist dit heerschap zogenaamd ook niks van af.

Daarnaast wordt hij ook verdacht van het uitvoeren van een voorverkenning, ruim een week voordat de misdaadverslaggever op 6 juli in Amsterdam werd neergeschoten. Daar weet hij óók al niks van af. Eigenlijk weet hij bijzonder weinig, nietwaar?

Trouwens, Denalo G., de schutter (vermoedelijk dan, maar getuigen hebben hem al aangewezen asl de man die het gedaan heeft), zwijgt nog steeds in alle talen, want dat zwijgrecht heeft hij. De rechter beslist maandag over verlenging van de hechtenis van Kamil E.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml