Goh wat grappig: Peter R. de Vries roast Humberto Tan
Entertainment

Goh wat grappig: Peter R. de Vries roast Humberto Tan.

Het zijn deze week de laatste dagen van het overgehypte programma RTL Late Night. Daarom wordt Humberto Tan al de hele week tijdens de uitzendingen in het zonnetje gezet, dat schijnt de beste man te verdienen.

Gisteren kwam daar als klap op de vuurpijl nog eens een ouderwetse roast bovenop. Nu zijn roasts - uzelf publiekelijk laten afzeiken - al niet zo grappig, maar al helemaal niet als daarvoor Peter R. de Vries als 'komediant' wordt gevraagd.

Natuurlijk kwam de misdaadverslaggever daarvoor opdraven en natuurlijk kon hij het niet laten meteen een link naar zichzelf te leggen (niemand houdt immers meer van Peter R. de Vries dan Peter R. de Vries zelf). "Ik heb een onderzoek ingesteld naar de factoren die tot de liquidatie van je show hebben geleid", aldus Peter, die wegens tegenvallende kijkcijfers geen tweede seizoen gaat maken van zijn talkshow.

Vervolgens veegde hij zogenaamd de vloer aan met onder andere Humberto's affaire met Dionne Stax (heel origineel), alsmede vaste gasten als Wendy van Dijk, Linda de Mol, Chantal Janzen, Albert Verlinde en Erland Galjaard. Erg grappig, nietwaar?

Afijn, de media zijn zeer onder de indruk van Peter's 'roast'. Wij konden er in elk geval niet om lachen. Mocht u nou niks te doen hebben en toch willen kijken, hier kunt u het fragment vinden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →