'Gordon bedreigde zogenaamde ex met mes' 

09 april 2018 - 15:37

Wat een drukke dag zo. Naast Peter R. de Vries staat er vandaag nog een BN'er in de schijnwerpers omdat hij een bezoekje aan de rechtbank mag brengen, namelijk zanger en presentator Gordon.

Alleen draaft deze man niet op als getuige, maar staat hij zelf voor het hekje. Gaat allemaal over de vermeende relatie tussen de ras-entertainer en ene Kevin, een arts die in Almere woont. Gordon postte verschillende keren op sociale media over zijn zogenaamde liefde, inclusief foto's van de twee tortelduifjes.

Nog geen dag later kalkte de presentator van Op goed geluk op het internet dat hij erachter was gekomen dat zijn nieuwe vriend "een oplichter" is, hij zou een dubbelleven leiden met meerdere relaties. Zelf ontkent Kevin de boel en eist hij dat alle foto's worden verwijderd en dat alle irritante berichtjes stoppen.

'Gordon bedreigde ex, barst in tranen uit' 

Goed, een lang verhaal kort: er volgde een rechtszaak. Decor is de rechtbank van Lelystad en een paar opmerkelijke feitjes komen nu naar buiten. Zo zou de zelfverklaarde relatie-expert een keertje onder invloed van alcohol Kevin met een mes hebben bedreigd en geslagen.

De advocaat van Gordon erkent dit voorval, maar stelt ook dat van een 'dreigende situatie' nooit sprake is geweest. Daarnaast werd het de zanger tijdens de zitting even teveel allemaal waarop hij in tranen uitbarstte, weet RTL Boulevard allemaal te melden. Wordt vervolgd... 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie