Gordon heeft er geen kracht meer voor: loopt weg van set 

24 mei 2018 - 11:05

Over Gordon 'de patiënt' Heukeroth, alias zanger/presentator/columnist/schrijver/ondernemer/professioneel grapjurk kan men boeken schrijven (huh, oh wacht, hij heeft zelf een biografie uitgebracht).

De flamboyante Amsterdammer en Estelle Cruijff (achternaam bekender dan Estelle) werkten aan het programma 'Gordon & Estelle: Weg Ermee'. Daarin gaan de twee samen op budgetvakantie. Wat. Een. Lol. Ha.Ha.Ha.

Über Kansloos format, met de hoofdletter K. Gordon en rijke mannenjager Estelle, die wanhopig op een televisiedoorbraak wacht, zullen het een rotzorg zijn, maar in Nederland kunnen een heleboel mensen a)niet op vakantie en b)wanneer dat wél tot de mogelijkheden behoort, zij dolgelukkig zijn met wat ze hebben.

Hoe anders is het leven van Gordon. De programmaopnames zijn gestopt omdat het multitalent 'enkele tegenslagen emotioneel niet meer aankon'. Denk aan bijvoorbeeld productiefoutjes in combinatie met lage kijkcijfers.  RTL4, dat eerder al besloot tot het inkorten van het programma, heeft dit bevestigd en "legt zich neer bij de situatie".

De laatste aflevering was op 17 mei. Die kunt u hier terugkijken, of doe maar niet eigenlijk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie