Gordon's hart gebroken voor Valentijn
Entertainment

Gordon's hart gebroken voor Valentijn.

Het zit zanger en presentator Gordon niet mee. De man die voor een beetje televisie-aandacht de harten van alle deelnemers brak door in het programma Gordon gaat trouwen uiteindelijk helemaal niet te trouwen, heeft nu zelf een gebroken hart.

"En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te 'bewijzen' dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was........ ja dan breekt je hart en dat was al niet meer te lijmen", laat Gordon weten via Instagram.

Dit alles gaat over het feit dat de ras-entertainer nog net niet letterlijk van de daken schreeuwde - maar wel verschillende keren op sociale media postte - dat hij een relatie heeft met ene Kevin, een dokter in opleiding die in Almere woont, inclusief foto's van de twee tortelduifjes.

Echter, nog geen dag later kalkte de presentator van Op goed geluk op het internet dat hij erachter was gekomen dat zijn nieuwe vriend "een oplichter" is, hij zou een dubbelleven leiden door relaties met meerdere mannen en vrouwen te onderhouden.

Die zogenaamde nieuwe grote liefde heeft zelf echter een hele andere lezing. Volgens hem hadden de twee helemaal geen relatie (relatiexpert Gordon zou de signalen van een verhouding toch moeten herkennen?). Kevin's advocaat vindt het gehuil van Gordon dan ook laster en smaad en heeft hem per brief laten weten dat hij moet "stoppen met het schenden van de privacy" van zijn cliënt. Gordon's advocaten moeten nog reageren. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Alle artikelen geladen. Overzicht →