Goudse 'topper' toont tampeloeres
Binnenland

Goudse 'topper' toont tampeloeres.

Na een flinke matpartij in het centrum van Gouda zijn zaterdagnacht vijf mannen gearresteerd die een oneervolle vermelding hebben op de Goudse Top 60, een lijst voor delinquenten. De vijfde wist de bak in te draaien omdat hij bij het arrest van de vier anderen zijn klabanus showde. 

De kansenparels waren in de Zeugstraat aan het knokken. Een 26-jarige man uit Boskoop wilde zijn identiteit niet bekendmaken en werd in de kraag gevat. Een 18-jarige knaap uit Gouda en een 26-jarige uit Nieuwebrug werden opgepakt nadat ze met een scooter dwars door een groep mensen waren heen gereden die naar de knokpartij stonden te kijken. De een verzette zich, de ander bemoeide zich er tegenaan. De vierde Goudse topper, een 20-jarige, mocht met de agenten mee omdat ook hij zich met de arrestatie bemoeide. 

Toen de dienders het criminele viertal wilde afvoeren, kwam de 40-jarige Gouwenaar ten tonele. Die stond naast de politiewagen zijn penis te etaleren. Daarop mocht hij ook mee naar het bureau. Naast een klabanus bleek de man ook een boksbeugel op zak te hebben, schrijft Omroep West

Alle artikelen geladen. Overzicht →