GroenLinks: alle vluchtelingenschepen naar Amsterdam 

17 augustus 2018 - 11:10

GroenLinks-raadslid Tirza de Focktert is uit op volledige destructie van Nederland. Ze oppert in Trouw om maar gewoon alle boten met vluchtelingen aan boord in Amsterdam te laten aanmeren. Dat niet alleen, het lijkt haar een strak plan een pendeldienst Libië-Amsterdam op te starten en zo migrant voor migrant naar onze hoofdstad te brengen.

"Wie levens redt van mensen die zo kwetsbaar zijn dat ze het als enige uitweg zien om de helse tocht over de Middellandse Zee te ondernemen, moet op ons kunnen rekenen. Schepen die mensenlevens redden leg je niet aan de ketting. Die haal je veilig de haven binnen en je laat ze vrij uitvaren om door te gaan met hun werk", betoogt het raadslid in de krant.

Met democratie heeft het gutmenschje van de grootste partij van barmhartig Amsterdam weinig op. Sterker nog, De Focktert heeft gewoon ordinair schijt aan de Nederlandse overheid: "Als EU-landen de reddingsschepen weigeren, dan zijn deze schepen alsnog welkom in de haven van Amsterdam. Ook als de Nederlandse overheid of de EU ze willen weigeren", zo stelt De Focktert.

Als het aan het GroenLinks-raadslid ligt wordt het volgende reddingsschip dat vluchtelingen van de Middellandse Zee haalt in Amsterdam uitgenodigd. Van de met een ijzeren GroenLinks-hard regerende Amsterdamse burgmeester Halsema hoeft u waarschijnlijk geen tegenspraak te verwachten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie